top of page
  • Foto van schrijverTjibbe

Oei, een onderdeel kapot!

Het kan inderdaad eens voorkomen dat je net lekker aan het bouwen bent, heerlijk in die flow zit en opeens "Krak!". Daar zit je dan met je engelengeduld. Een kapot onderdeel van jouw houten bouwpakket en je kunt niet meer verder...


Helaas kan ik er niet voor zorgen dat je meteen verder kunt, maar... Ik kan wel voor een reserveonderdeel zorgen.


Geef aan mij door om welk bouwpakket het gaat, het paginanummer waar het onderdeel op staat en het nummer van het onderdeel zelf. Vergeet dan niet om jouw adresgegevens aan me te mailen.


Daarna ga ik meteen voor jou aan de slag. Ik kijk eerst of ik het onderdeel zelf heb en anders ga ik het voor jou bestellen. Binnen enkele dagen krijg je dan dit onderdeel GRATIS thuis gestuurd. Dat is wel zo prettig.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page